Osnovni komplet za delo na odrih S-M

  • 202.91€
  • 188.71€


Osnovni komplet za delo na odrih S-M


Osnovni komplet za vgradnjo sistemov, dela na odrih in kovinskih konstrukcijah.


DELAVNI KOMPLET JE SESTAVLJEN IZ:

DELOVNI  PAS WORK TEC

Ergonomičen in lahek pas, z odlično prileganjem. Razvit za zadrževanje in sistemom za zaustavitev padca.

Izjemno udobje je zagotovljeno v vseh položajih, ki jih prevzamete med delom, zahvaljujoč oblazinjenju naramnic in zadnje strani. Lahka teža in svoboda gibanja. Dve pritrdilni točki EN 361. Inovativno pritrdilno zaporo "Twist sponka".

 

OVALNA VPONKA SG

Ovalni vponka z vijačnimi vrati iz pocinkanega jekla, idealen za dela na višini, industrijsko uporabo in reševanje.

Pocinkana barva, ki preprečuje rjavenje vponke v vlažnih okoljih. Zapiranje brez ulora, da se prepreči nehoteno zatiranje med uporabo. Posamezno testirano pri 12 kN.

 

SAMO VAROVALNI SISTEM FLEX ABS 140

Samo varovalni Y sistem, opremljen z absorberjem energije, izjemno lahek, trpežen in odporen. Delovna obremenitev: 140 kg.

Stalna varnost med napredovanjem na kovinskih konstrukcijah, zahvaljujoč elastičnim ročicam in priključkom iz lahke zlitine. Inovativni SLIDER (Patent Pending) energijski absorber s progresivno raztrganjem, zaščiten z močnim ohišjem z zadrgo. Preizkušeno za uporabo v primeru faktorja padca 2 in za uporabo čez ostre robove (r ≥ 0,5 mm).

 

SIDRNA ZANKA

Zanka iz trpežnega 25 mm poliamida.

Preprost zanka, ki je uporabna za izdelavo sidrišč okoli strukturnih elementov, iz mehkega tekstilnega materiala, ki sledi obliki strukture, nad katero je nameščen. Visoka trdnost do 35 kN.


LAHKO TEKSTILNO SIDRO ANKOR-C

Tekstilno sidro, idealno za postavitev sidrne točke okoli konstrukcijskih elementov ali za delovno fiksiranje.

Opremljen je s povezovalno zanko, z zaščito proti obrabi in vgrajenim konektorjem z dvojnimi vrati. Enostaven za uporabo, tudi če imate rokavice. Visoka obremenitev: 25 kN.


PRENOSNA TORBA

Torbica za nošenje.

Izdelana iz tkanine, odporne proti obrabi. Zahvaljujoč centralnemu ročaju, ga je enostavno zagrabiti tudi z rokavicami. Z oknom na zunanji strani za shranjevanje identifikacijskih dokumentov.

 

Teža: 1050 g


TABELA VELIKOSTI

Velikosti S - M: A 60 - 105 cm / B 50 - 70 cm / C 160 – 185 cm

Velikosti L - XL: A 75 - 125 cm / B 60 - 80 cm / C 170 – 195 cm