NAČINI PLAČILA

Možna so naslednja plačila:

 

·          Plačilo po predračunu (za dostavo po pošti): Na elektronski naslov, ki ste ga navedli v prijavi boste ob potrditvi naročila prejeli predračun. Rok za plačilo je 5 dni po prejemu predračuna. V kolikor v tem času ne prejmemo plačila na naš račun, bomo smatrali, da odstopate od naročila in bomo naročilo stornirali.

 

·          Plačilo z Bitcoin, Ethereum, Litecoin in 50+ drugih (z dostavo po pošti): Na elektronski naslov boste prejeli potrditev naročila, ki ga bomo dostavili v roku, kot to določajo Pogoji poslovanja.

 

·          Plačilo s plačilno kartico Master card, Visa, Visa electron (z dostavo po pošti ): Na elektronski naslov boste prejeli potrditev naročila, ki ga bomo dostavili v roku, kot to določajo Pogoji poslovanja.

 

OPOZORILO: Plačilo z plačilnimi karticami je mogoče preko plačilnega sistema Paywiser. Več o kartičnih plačilih in plačilnem sistemu Paywiser si lahko preberete na povezavi www.paywiser.eu

 

·            Plačilo pay pal (z dostavo po pošti): Na elektronski naslov boste prejeli potrditev naročila, ki ga bomo dostavili v roku, kot to določajo Pogoji poslovanja.

 

·          Plačilo VALU - pametna denarnica, plačila prek vašega mobitela (z dostavo po pošti ): Na elektronski naslov boste prejeli potrditev naročila, ki ga bomo dostavili v roku, kot to določajo Pogoji poslovanja. Velja samo za Slovenijo.