NAČINI PLAČILA

Možna so naslednja plačila:

 

·          Plačilo po predračunu (za dostavo po pošti): Na elektronski naslov, ki ste ga navedli v prijavi boste ob potrditvi naročila prejeli predračun. Rok za plačilo je 5 dni po prejemu predračuna. V kolikor v tem času ne prejmemo plačila na naš račun, bomo smatrali, da odstopate od naročila in bomo naročilo stornirali.


·            Plačilo z gotovino ob prevzetju paketa (z dostavo po pošti): Na elektronski naslov boste prejeli potrditev naročila, ki ga bomo dostavili v roku, kot to določajo pogoji poslovanja. Ob potrditvi in zaključku naročila se zavezujete, da boste pošiljko sprejeli in plačali.


·          Plačilo s kreditno ali debetno kartico Master card, Visa, Visa electron, Maestro, American express (z dostavo po pošti ): Na elektronski naslov boste prejeli potrditev naročila, ki ga bomo dostavili v roku, kot to določajo Pogoji poslovanja.

 

OPOZORILO: Plačilo z debetno ali kreditno kartico je mogoče preko plačilnega sistema Stripe.


·            Plačilo pay pal (z dostavo po pošti): Na elektronski naslov boste prejeli potrditev naročila, ki ga bomo dostavili v roku, kot to določajo Pogoji poslovanja.


 ·          Plačilo z Bitcoin, Ethereum, Litecoin in 50+ drugih (z dostavo po pošti): Na elektronski naslov boste prejeli potrditev  naročila, ki ga bomo dostavili v roku, kot to določajo Pogoji poslovanja.

 

·          Plačilo VALU - pametna denarnica, plačila prek vašega mobitela (z dostavo po pošti ): Na elektronski naslov boste prejeli potrditev naročila, ki ga bomo dostavili v roku, kot to določajo Pogoji poslovanja. Velja samo za Slovenijo.