Brezplačna dostava za naročila nad 60 EUR

NAČINI PLAČILA

Možna so naslednja plačila


Plačilo po predračunu (za dostavo po pošti): Na elektronski naslov, ki ste ga navedli v prijavi boste ob potrditvi naročila prejeli predračun. Rok za plačilo je 5 dni po prejemu predračuna. V kolikor v tem času ne prejmemo plačila na naš račun, bomo smatrali, da odstopate od naročila in bomo naročilo stornirali.  Izdelke bomo dostavili na naslov preko dostavne službe GLS, katerega ste navedli ob registraciji oz. ob nakupnem postopku.


Plačilo po prevzetju z gotovino ali kreditno / debetno kartico (z dostavo po pošti): Na elektronski naslov boste prejeli potrditev naročila, ki ga bomo dostavili v roku, kot to določajo pogoji poslovanja. Ob potrditvi in zaključku naročila se zavezujete, da boste pošiljko sprejeli in plačali.

Izdelke bomo dostavili na naslov preko dostavne službe GLS, katerega ste navedli ob registraciji oz. ob nakupnem postopku. Odkupnino paketa lahko GLS kurirju ob dostavi plačate z gotovino ali s kreditno/debetno kartico. Za plačilo po povzetju se kupcu zaračuna dodaten strošek v višini 1,5 EUR – t.i. »Strošek plačila«, in sicer zaradi storitve »odkupnina« in/ali provizije, ki jo ponudniku zaračuna , GLS ali druga dostavna služba.


Plačilo s kreditno ali debetno kartico Master card, Visa, Visa electron, Maestro, American express (z dostavo po pošti ): Na elektronski naslov boste prejeli potrditev naročila, ki ga bomo dostavili v roku, kot to določajo Pogoji poslovanja.  Izdelke bomo dostavili na naslov preko dostavne službe GLS, katerega ste navedli ob registraciji oz. ob nakupnem postopku.

OPOZORILO: Plačilo z debetno ali kreditno kartico je mogoče preko plačilnega sistema Stripe.  Izdelke bomo dostavili na naslov preko dostavne službe GLS, katerega ste navedli ob registraciji oz. ob nakupnem postopku.

 

Plačilo pay pal (z dostavo po pošti): Na elektronski naslov boste prejeli potrditev naročila, ki ga bomo dostavili v roku, kot to določajo Pogoji poslovanja.  Izdelke bomo dostavili na naslov preko dostavne službe GLS, katerega ste navedli ob registraciji oz. ob nakupnem postopku.

 

Plačilo z Bitcoin, Ethereum, Litecoin in 50+ drugih (z dostavo po pošti): Na elektronski naslov boste prejeli potrdite naročila, ki ga bomo dostavili v roku, kot to določajo Pogoji poslovanja.  Izdelke bomo dostavili na naslov dostavne službe GLS, katerega ste navedli ob registraciji oz. ob nakupnem postopku.

 

Plačilo VALU - pametna denarnica, plačila prek vašega mobitela (z dostavo po pošti ): Na elektronski naslov boste prejeli potrditev naročila, ki ga       bomo dostavili v roku, kot to določajo Pogoji poslovanja. Velja samo za Slovenijo.  Izdelke bomo dostavili na naslov preko dostavne službe GLS, katerega ste navedli ob registraciji oz. ob nakupnem postopku