NAČINI PLAČILA

Možna so naslednja plačila:


·       Plačilo po predračunu (za dostavo po pošti ali osebni prevzem): Na elektronski naslov, ki ste ga navedli v prijavi boste ob potrditvi naročila prejeli predračun. Rok za plačilo je 5 dni po prejemu predračuna. V kolikor v tem času ne prejmemo plačila na naš račun, bomo smatrali, da odstopate od naročila in bomo naročilo stornirali.


·        Plačilo z Bitcoin, Ethereum, Litecoin in 50+ drugih(z dostavo po pošti ali osebni prevzem): Na elektronski naslov boste prejeli potrditev naročila, ki ga bomo dostavili v roku, kot to določajo Pogoji poslovanja.

   

Plačilo s plačilno kartico Master card, Visa, Visa electron (z dostavo po pošti ali osebni prevzem): Na elektronski naslov boste prejeli potrditev naročila, ki ga bomo dostavili v roku, kot to določajo Pogoji poslovanja.


OPOZORILO: Plačilo z plačilnimi karticami je mogoče preko plačilnega sistema Paywiser. Več o kartičnih plačilih in plačilnem sistemu Paywiser si lahko preberete na povezavi www.paywiser.eu

 

·         Plačilo pay pal (z dostavo po pošti ali osebni prevzem): Na elektronski naslov boste prejeli potrditev naročila, ki ga bomo

        dostavili v roku, kot to določajo Pogoji poslovanja. 


·         Plačilo VALU - pametna denarnica, plačila prek vašega mobitela (z dostavo po pošti ali osebni prevzem): Na elektronski naslov boste prejeli potrditev naročila, ki ga bomo dostavili v roku, kot to določajo Pogoji poslovanja.