Kit za višinska dela na jeklenih konstrukcijah L-XL

  • 492.78€
  • 458.29€


Kit za višinska dela na jeklenih konstrukcijah L-XL


Kit je narejen za vse, ki delajo na kovinskih konstrukcijah, jeklenih odrih,  nosilcih in stebrih, ter vse, ki sodelujejo pri sestavljanju žerjavov.

Napredovanje navzgor lahko varno izvedete s pravilno uporabo traku FLEX ABS 140 COMBI Y, ki je opremljen z absorbiraje energije. FLEX ABS 140 COMBI Y zaradi dveh priključkov z velikimi odprtinami (do 60 mm) omogoča pritrditev na kovinske konstrukcije z velikim prečnim prerezom. Ko je delovni položaj dosežen, bo lahko operater zavaroval namestitev z uporabo nastavljivega jermena za nastavitev FINCH SHELTER. WORK TEC 140 pas v povezavi s pasom WAIST TEC zagotavlja stalno udobje zahvaljujoč odličnemu prileganju, lahki teži in oblazinjenju v pasu in naramnicah.


KOMPLET JE SESTAVLJEN IZ:


DELAVNI PAS TEC 140

Ergonomičen in lahek pas, z odlično prileganjem. Razvit z sistemom za fiksiranje in sistemom za zaustavitev padca.

Izjemno udobje je zagotovljeno v vseh položajih, ki jih uporabite med delom, zahvaljujoč oblazinjenju naramnic in zadnje strani. Lahka teža in svoboda gibanja. Dve pritrdilni točki EN 361. Največja delovna obremenitev: 140 kg.


DODATNI OBLAZINJEN PAS ZA OKRIG PASU

Ergonomski pas za pas, razvit za zadrževanje dela in pozicioniranje pri delu.

Udobno, zahvaljujoč oblazinjenju celotnega območja stikov na zadnji strani. Priključne točke EN 358 Uporablja se skupaj s pasom WORK TEC 140 ..


OVALNA VPONKA  PILLAR STEEL SG

Ovalni konektor z vijačnimi vrati iz pocinkanega jekla, idealen za dela na višini, industrijsko uporabo in reševanje.

Pocinkana barva, ki preprečuje rjavenje konektorja v vlažnih okoljih. Zapiranje brez ulova, da se prepreči nehoteno zatiranje med uporabo. Posamezno testirano pri 12 kN.


SAMOVAROVALNI SET FLEX ABS 140 COMBI Y

Samo varovalni set, opremljen z absorberjem energije, izjemno lahek, trpežen in odporen. Delovna obremenitev: 140 kg.

Stalna varnost med napredovanjem na kovinskih konstrukcijah, zahvaljujoč elastičnim ročicam in priključkom iz lahke zlitine. Inovativni SLIDER (Patent Pending) energijski absorber s progresivno raztrganjem, zaščiten z močnim ohišjem z zadrgo. Preizkušeno za uporabo v primeru faktorja padca 2 in za uporabo čez ostre robove (r ≥ 0,5 mm).

 

SET ZA POZICIONIRANJE PRIKLJUČEK

Delovno pozicioniranje, nastavljivo in kompaktno.

Brez težav prilagajanje za popolno pozicioniranje v vsakem trenutku. Ko je nameščen, imata obe roki posti za  delo. Opremljen s kompaktnim, vezanim priključkom iz lahke zlitine.


SIDRIŠČNA ZANKA

Zanka za izdelavo sidrišča, dolžine 100 Cm.


PRENOSNA TORBA

Torbica za nošenje.

Izdelana iz tkanine, odporne proti obrabi. Zahvaljujoč centralnemu ročaju, ga je enostavno zagrabiti tudi z rokavicami. Z oknom na zunanji strani za shranjevanje identifikacijskih dokumentov.


Teža: 1050 g


TABELA VELIKOSTI

Velikosti S - M: A 60 - 105 cm / B 50 - 70 cm / C 160 – 185 cm

Velikosti L - XL: A 75 - 125 cm / B 60 - 80 cm / C 170 – 195 cm