Kit za dela na Lestvah in navpičnih konstrukcijah S-M

  • 222.23€
  • 206.67€


Kit za dela na Lestvah in navpičnih konstrukcijah S-M


Komplet, ki je zasnovan za zaščito pred padci z višine vseh tistih, ki delajo na lestvah ali navpičnih konstrukcijah, kjer se pričakujejo premiki navzgor in navzdol.

Reševalna vrvica SKT LIFELINE, zavarovana s tekstilnim sidrom WEB ANKOR na strukturni element, omogoča stalno varnost med premikanjem po konstrukciji navzgor ali navzdol. WORK TEC delavni pas, ergonomski, lahek in z odličnim prileganjem zagotavlja veliko udobje v vseh položajih, ki jih zasedete med delom.


TA KOMPLET JE SESTAVLJEN IZ:

DELOVNI PAS WORK TEC

Ergonomičen in lahek pas, z odlično prileganjem. Izjemno udobje je zagotovljeno v vseh položajih, ki jih prevzamete med delom, zahvaljujoč oblazinjenju naramnic in zadnje strani. Lahka teža in svoboda gibanja. Dve pritrdilni točki EN 361. Inovativno pritrdilno zaporo "Twist sponka".


OVALNA JEKLENA VPONKA SG

Ovalni vponka z vijačnimi vrati iz pocinkanega jekla, idealen za dela na višini, industrijsko uporabo in reševanje.

Pocinkana barva, ki preprečuje rjavenje konektorja v vlažnih okoljih. Zapiranje brez ulova, da se prepreči nehoteno zatiranje med uporabo. Posamezno testirano pri 12 kN.


PRIŽEMA SKT LIFELINE

Set, skupaj s priključkom, trakom in napravo za zaustavitev padca. Premer vrvi 14 mm.

Robustna rešilna vrvica, ki omogoča stalno varnost med premikanjem navzgor in navzdol po lestev ali navpičnih konstrukcijah. Vrvna odstranljiva naprava za preprečevanje padcev, ki zagotavlja stalno varnost.


SIDRIŠČNA ZANKA

Tekstilna zanka za postavitev sidrišča okoli strukturnih elementov.

Praktična tkanina, odporna proti obrabi, idealna za postavitev sidrišč okoli strukturnih elementov. Visoka obremenitev: 35 kN.


PRENOSNA TORBA

Torbica za nošenje.

Izdelana iz tkanine, odporne proti obrabi. Zahvaljujoč centralnemu ročaju, ga je enostavno zagrabiti tudi z rokavicami. Z oknom na zunanji strani za shranjevanje identifikacijskih dokumentov.


Teža: 1050 g


TABELA VELIKOSTI

Velikosti S - M: A 60 - 105 cm / B 50 - 70 cm / C 160 – 185 cm

Velikosti L - XL: A 75 - 125 cm / B 60 - 80 cm / C 170 – 195 cm