Brezplačna dostava za naročila nad 60 EUR

GOTREK KLUB

PRAVILNIK O ČLANSTVU GOTREK KLUBA

  1. Izdajatelj in lastnik osebne, enkratne in posebne kode Gotrek kluba je podjetje Gotrek, gorništvo in spletna prodaja, v nadaljevanju, podjetje Gotrek.
  2. Včlanitev v Gotrek klub omogoča vsem članom kluba, nakupovanje prodajnih artiklov v spletni trgovini z 5 % popustom. Cena za člane Gotrek kluba se prikaže samo takrat, ko je član Gotrek kluba prijavljen in nakupuje  v načinu, ki je namenjen za nakupe članom Gotrek kluba.
  3. Enkratne koda, je koda, ki vsem polnoletnim članom kluba, ki kupijo blago v spletni trgovini Gotrek,, omogoča enkraten oseben popust v višini 10 % za vsa gorska vodenja in izobraževanja, ki jih izvaja podjetje Gotrek. Ta popust ne velja za alpinistične odprave.
  4. Posebna enkratne koda, je koda, ki vsem polnoletnim članom kluba, ki so bili na turi ali izobraževanju pod vodstvom podjetja Gotrek., omogoča enkraten popust v višini 20 % na izdelek v splet trgovini podjetja Gotrek, Dean Strosar s.p.
  5. Član Gotrek kluba lahko postane vsaka oseba, ki dopolni 16 let in opravi registracijo na spletni strani ali spletni trgovini podjetja Gotrek. Vsak član ob registraciji potrdi, da se strinja z pravilnikom članstva Gotrek kluba. V klub se ne morejo včlaniti pravne osebe. Posamezna fizična oseba lahko ima samo eno osebno kodo. Enkratna in posebna enkratna koda veljajo samo za enkraten popust.
  6. Za pridobitev in uporabo osebne, enkratne in posebne kod veljajo splošni pogoji poslovanja, ki so objavljeni na spletni strani www.gotrek.si Pridružujemo si pravico do spremembe in dopolnitve splošnih pogojev, ki so objavljeni na spletni strani www.gotrek.si
  7. Kupec s svojo izpolnitvijo vloge za članstvo in registracijo na spletni strani www.gotrek.si dovoli, da lahko izdajatelj posebnih kod preveri vse podatke, navedene v vlogi in registraciji in jih elektronsko obdela. Podjetje Gotrek. ne odgovarja za posledice neresničnih podatkov. Kod upravljalec osebnih podatkov bo vse osebne podatke v vlogi, sam ali v sodelovanju s pogodbenim obdelovancem osebnih podatkov, obdeloval skladno z zahtevanimi vsakokratno veljavnega Zakona o varstvu osebnih podatkov. Član Gotrek kluba lahko kadarkoli pisno zahteva, da upravljalec osebnih podatkov preneha uporabljati njegove osebne podatke za neposredno trženje. Član, ki ne želi prejemati posebnih ponudb, se lahko kadarkoli pisno odjavi od vseh oblik obveščanja.
  8. Članstvo v Gotrek klubu velja do pisnega preklica izdajatelja ali člana.
  9.  Podjetje Gotrek ni odgovoren za morebitne zlorabe članstva in kod.
  10. Morebitne spore med člani in podjetjem Gotrek, rešuje pristojno sodišče v Novi Gorici.


Z izpolnitvijo prijavnega obrazca in registracijo potrjujete strinjanje s pogoji v članstvu GOTREK kluba ter vpis v GOTREK klub.

Nadaljuj