DOSTAVA BLAGA

7. Dostava blaga
• Dostava oziroma prevzem sta možna le na teritoriju Slovenije, Srbije, Bosne in Hercegovine in EU. Dostava oziroma prevzem naročenega blaga sta možna samo z dostavo po pošti.

• Brezplačna dostava blaga nad 70 € velja samo za Hrvaško in Slovenijo

• Brezplačna dostava blaga nad 150 € velja samo za Srbijo ter Bosno in Hercegovino

 

Dostavo naročenega blaga izvaja: Pošta Slovenije, PackageSender, DHL in GLS Slovenije in praviloma v dopoldanskih urah. Če ob dostavi na navedenem naslovu ni nikogar, kurir  pošte Slovenije pusti obvestilo v vašem nabiralniku in paket kasneje prevzamete na vaši najbližji pošti.  PackageSender, DHL in GLS vam pred dostavo, dostavna služba pošlje SMS z dnevom in okvirno uro dostave. Če vam termin ne ustreza, se lahko dogovorite za dostavo drugi dan ali ob drugi uri prevzamete pošiljko. 


•  DOSTAVNI IN DOBAVNI ROKI

Dostavni rok začne teči z dnevom prejema plačila na naš račun. Predviden rok dostave blaga je 7 - 14 delovnih dni. O roku dostave in dobave vas tedensko obveščamo na elektronski poštni naslov, ki ste ga navedli v naročilu, ob nakupu v Gotrek spletni trgovini.

Maksimalni dobavni rok je 30 dni. Po preteku maksimalnega dobavnega roka vam znesek že plačane kupnine, po predhodnem obvestilu, vrnemo na vaš TRR /IBAN račun.

 

8. Cena dostave
• Brezplačna dostava blaga nad 120 € brez DDV velja samo za Srbijo ter Bosno in Hercegovin, Hrvaško ter države EU.

• Stroške dostave pri nakupu pod 120 € brez DDV je zaračuna glede na težo po veljavnem ceniku poštnega podjetja. Strošek dostave pri nakupu pod 120 € in vključeno s 120 € brez DDV pri dostavi v Srbijo in Bosno in Hercegovino. hrvaško in EU je 19,30 z DDV EUR. Strošek dostave vam bomo zaračunali na poslanem predračunu, oziroma računu. Brezplačna dostava blaga nad 120 € velja samo za Srbijo ter Bosno in Hercegovino, Hrvaško, EU.

• Brezplačna dostava blaga nad 60 € brez DDV velja samo za Slovenijo.

• Stroške dostave pri nakupu pod 60 € in vključeno s 60 € brez DDV je zaračunan glede na težo po veljavnem ceniku poštnih ponudnikov. Strošek dostave pri nakupu pod 60 € in vključeno s 60 € brez DDV pri dostavi v Sloveniji do 2 kg je 4,97 z DDV EUR.. Brezplačna dostava blaga nad 60 € brez DDV velja samo za Slovenijo.

• Dostava in prevzem pošiljke po Evropski uniji plača kupec pred prevzemom blaga po veljavnem ceniku, poštnih podjetji s katerimi sodelujemo, strošek  dostave vam bomo zaračunali na poslanem predračunu, oziroma računu.

OPOZORILO: Pri dostavi poštnih pošiljk lahko zaradi, prevoza, dostave in napačnega pošiljanja pošiljk nastanejo dodatni stroški, ki jih ni mogoče naprej predvideti.


Dostava / prevzem
• Dostavna služba DPD GLS, PS – Pred dostavo vam dostavna služba pošlje SMS z dnevom in okvirno uro dostave. Če vam termin ne ustreza, se lahko dogovorite za dostavo drugi dan ali ob drugi uri.
• Pošta Slovenije – dostavo naročenega blaga izvaja Pošta Slovenije, navadno v dopoldanskih urah. Če ob dostavi na navedenem naslovu ni nikogar, kurir pusti obvestilo, blago pa lahko v prihodnjih 15 dneh dvignete na svoji pošti.


9. Razprodani izdelki               
V posameznih primerih se lahko zgodi, da vam katerega od naročenih izdelkov ne moremo poslati, ker je razprodan in ga trenutno ni na zalogi, zato vas prosimo za razumevanje. Verjamemo, da boste v naši bogati ponudbi našli podoben izdelek, s katerim boste prav tako zadovoljni.