DOSTAVA BLAGA

7. Dostava blaga
• Dostava oziroma prevzem sta možna le na teritoriju Slovenije, Srbije, Bosne in Hercegovine in EU. Dostava oziroma prevzem naročenega blaga sta možna samo z dostavo po pošti.

• BREZPLAČNA dostava blaga nad 50 €  brez poštnine, velja samo za Slovenijo.

• BREZPLAČNA dostava blaga nad 70 € brez poštnine, velja samo za državo Hrvaško in Madžarsko.

 

Dostavo naročenega blaga izvaja GSL. Izdelke bomo dostavili na naslov preko dostavne službe GLS, katerega ste navedli ob registraciji oz. ob nakupnem postopku. Odkupnino paketa lahko GLS kurirju ob dostavi plačate z gotovino ali s kreditno/debetno kartico. Za plačilo po povzetju se kupcu zaračuna dodaten strošek v višini 1,5 EUR – t.i. »Strošek plačila«, in sicer zaradi storitve »odkupnina« in/ali provizije, ki jo ponudniku zaračuna , GLS ali druga dostavna služba.


•  DOSTAVNI IN DOBAVNI ROKI

Dostavni rok začne teči z dnevom prejema plačila na naš račun. Predviden rok dostave blaga je 7 - 14 delovnih dni. O roku dostave in dobave vas tedensko obveščamo na elektronski poštni naslov, ki ste ga navedli v naročilu, ob nakupu v Gotrek spletni trgovini.

Maksimalni dobavni rok je 30 dni. Po preteku maksimalnega dobavnega roka vam znesek že plačane kupnine, po predhodnem obvestilu, vrnemo na vaš TRR /IBAN račun.

 

8. Cena dostave
• Brezplačna dostava blaga nad 70 € brez poštnine velja samo za Hrvaško ter države EU.

• Stroške dostave pri nakupu pod 70 € brez poštnine je zaračuna glede na težo po veljavnem ceniku poštnega podjetja. Strošek dostave pri nakupu pod 70 €  brez poštnine je pri dostavi v Hrvaško in EU je so odvisni od teže pošiljke. Strošek dostave vam bomo zaračunali na poslanem predračunu, oziroma računu. Brezplačna dostava blaga nad 70 €  brez poštnine velja smo za Hrvaško in Madžarsko.

• Brezplačna dostava blaga nad 50 € brez poštnine, velja samo za Slovenijo.

• Stroške dostave pri nakupu pod 50 €  brez poštnine je zaračunan glede na težo po veljavnem ceniku poštnih ponudnikov. Strošek dostave pri nakupu pod 50 €  brez poštnine pri dostavi v Sloveniji do 2 kg je 4,97 z DDV EUR.. Brezplačna dostava blaga nad 50 brez poštnine € velja samo za Slovenijo.

• Dostava in prevzem pošiljke po Evropski uniji plača kupec pred prevzemom blaga po veljavnem ceniku, poštnih podjetji s katerimi sodelujemo, strošek  dostave vam bomo zaračunali na poslanem predračunu, oziroma računu.

OPOZORILO: Pri dostavi poštnih pošiljk lahko zaradi, prevoza, dostave in napačnega pošiljanja pošiljk nastanejo dodatni stroški, ki jih ni mogoče naprej predvideti.


Dostava / prevzem
• Izdelke bomo dostavili na naslov preko dostavne službe GLS, katerega ste navedli ob registraciji oz. ob nakupnem postopku. Dostavna služba GLS vam pred dostavo  pošlje SMS z dnevom in okvirno uro dostave. Če vam termin ne ustreza, se lahko dogovorite za dostavo drugi dan ali ob drugi uri. Odkupnino paketa lahko GLS kurirju ob dostavi plačate z gotovino ali s kreditno/debetno kartico. V primeru plačila po povzetju se vam dodatno zaračuna strošek v višini 1.5 € (ne glede na znesek naročila).


9. Razprodani izdelki               
V posameznih primerih se lahko zgodi, da vam katerega od naročenih izdelkov ne moremo poslati, ker je razprodan in ga trenutno ni na zalogi, zato vas prosimo za razumevanje. Verjamemo, da boste v naši bogati ponudbi našli podoben izdelek, s katerim boste prav tako zadovoljni.