Brezplačna dostava za naročila nad 60 EUR

DOSTAVA BLAGA

Dostava blaga:
• Dostava oziroma prevzem sta možna le na teritoriju Slovenije, Hrvaške in EU. Dostava oziroma prevzem naročenega blaga sta možna samo z dostavo po pošti.

• BREZPLAČNA dostava blaga nad 60 € ( brez poštnine in ostalih stroškov), velja samo za Slovenijo.

• BREZPLAČNA dostava blaga nad 70 € (brez poštnine in ostalih stroškov), velja samo za državo Hrvaško, Madžarsko.

 

Dostavo izdelkov vršimo preko dostavne službe GLS:

Naročeno blago bomo dostavili na naslov, ki ste navedli ob registraciji oz. nakupnem postopku. Priporočamo vam, da navedete naslov na katerem se nahajate v dopoldanskem času. Prav tako priporočamo, da napišete mobilno številko, na kateri ste dosegljivi v dopoldanskem času, saj vas bo kurir lahko poklical in se dogovoril z vami o načinu dostave.

V primeru, da ne želite, da vam izdelek dostavimo na vaš naslov pa si lahko kasneje na spletnem mestu GLS Slovenia izberete tudi GLS Paketno trgovino ali GLS Paketomat, kjer lahko paket prevzamete sami (poštno ležeče). V polje s podatki za dostavo je potrebno zgolj napisati vaše ime in priimek, ter naslov izbrane GLS Paketne trgovine ali GLS Paketomata.

V primeru neuspešnega poskusa dostave vam bo GLS kurir pustil sporočilo o prispeli pošiljki. Na sporočilu je navedena številka paketa in telefonska številka GLS dostavne službe, ter njihov elektronski naslov. Na navedene kontaktne informacije se lahko obrnete in naročite ponovno dostavo paketa na vaš naslov ali pa se dogovorite, da vam paket dostavijo na drug naslov (kjer boste v času dostave dosegljivi). Po vaši želji se lahko z GLS dogovorite tudi za dostavo paketa v vam najbližjo Paketno trgovino ali najbližji Paketomat, kjer lahko paket prevzamete sami.


Dostavni in dobavni roki naročil:

Vsa naročila v naši spletni trgovini odpošiljamo v najkrajšem možnem času.

Če na spletni strani piše, da je artikel na zalogi, ga načeloma odpošljemo že naslednji delavni dan. Pri dostavi, pa lahko vseeno pride do zamika dostave, zato je uradni dostavni čas 3 – 5 delovnih dni, od prejema vašega plačila, oziroma potrditvi naročila v primeru plačila po prevzetju.

V nasprotnem primeru je pri vsakem izdelku naveden čas dobavljivosti izdelka, ki okvirno znaša od 7 do 12 delovnih dni.

Maksimalni dobavni rok je 30 dni. Po preteku maksimalnega dobavnega roka vam znesek že plačane kupnine, po predhodnem obvestilu, vrnemo na vaš TRR /IBAN račun.

 

Cena dostave:
• Brezplačna dostava blaga nad 70 € brez poštnine velja samo za Hrvaško ter države EU.

• Stroške dostave pri nakupu pod 70 € brez poštnine je zaračunan glede na težo po veljavnem ceniku poštnega podjetja. Strošek dostave pri nakupu pod 70 €  brez poštnine je pri dostavi v Hrvaško in EU so odvisni od teže pošiljke. Strošek dostave vam bomo zaračunali na poslanem predračunu, oziroma računu. Brezplačna dostava blaga nad 70 €  brez poštnine velja smo za    Hrvaško in Madžarsko.

• Brezplačna dostava blaga nad 60 € brez poštnine, velja samo za Slovenijo.

• Stroške dostave pri nakupu pod 60 €  brez poštnine je zaračunan glede na težo po veljavnem ceniku poštnih ponudnikov.    Strošek dostave pri nakupu pod 50 €  brez poštnine pri dostavi v Sloveniji do 2 kg je 4,97 z DDV EUR.

• Dostava in prevzem pošiljke po Evropski uniji plača kupec pred prevzemom blaga po veljavnem ceniku, poštnih podjetji s katerimi sodelujemo, strošek  dostave vam bomo zaračunali na poslanem predračunu, oziroma računu.


OPOZORILO: Pri dostavi poštnih pošiljk lahko zaradi, prevoza, dostave in napačnega pošiljanja pošiljk nastanejo dodatni stroški, ki jih ni mogoče naprej predvideti. Odkupnino paketa lahko GLS kurirju ob dostavi plačate z gotovino ali s kreditno/debetno kartico. V primeru plačila po povzetju se vam dodatno zaračuna strošek v višini 1.5 € (ne glede na znesek naročila).


9. Razprodani izdelki               
V posameznih primerih se lahko zgodi, da vam katerega od naročenih izdelkov ne moremo poslati, ker je razprodan in ga trenutno ni na zalogi, zato vas prosimo za razumevanje. Verjamemo, da boste v naši bogati ponudbi našli podoben izdelek, s katerim boste prav tako zadovoljni.