DOSTAVA BLAGA

7. Dostava blaga
• Dostava oziroma prevzem sta možna le na teritoriju Slovenije, Srbije, Bosne in Hercegovine in EU. Kupec sam izbere eno od naslednjih možnosti dostave:

• Osebni prevzem na sedežu podjetja – Izdelke je potrebno prevzeti najkasneje v 15 delovnih dnevih od dneva prejema obvestila, da je blago pripravljeno.

OPOZORILO: Osebnim prevzemom blaga, na sedežu podjetja (velja samo za Slovenijo, pri znesku manjšim od 70 EUR se plača 5 EUR pakiranja): plačilo z gotovino in osebni prevzem blaga se izvrši na sedežu podjetja Gotrek, Dean Strosar s.p., Grčna 19, 5000 Nova Gorica.

• Brezplačna dostava blaga nad 70 € velja samo za Hrvaško in Slovenijo

• Brezplačna dostava blaga nad 150 € velja samo za Srbijo ter Bosno in Hercegovino

 

• Pošta Slovenije – dostavo naročenega blaga izvaja Pošta Slovenije, praviloma v dopoldanskih urah. Če ob dostavi na navedenem naslovu ni nikogar, kurir pusti obvestilo, blago pa lahko v naslednjih 15 dneh dvignete na svoji pošti. 

•  Dostava in dobavni roki

 Dostavni rok začne teči z dnevom prejema plačila na naš račun. Predviden rok dostave blaga je do 7 delovnih dni, v nasprotnem primeru pa ustrezno dlje, o čemer vas obvesčamo med samim postopkom nakupa. Maksimalni dobavni rok je 30 dni. Po preteku maksimalnega dobavnega roka vam znesek že plačane kupnine vrnemo na vaš TRR /IBAN račun.

 

8. Cena dostave
• Brezplačna dostava blaga nad 150 € velja samo za Srbijo ter Bosno in Hercegovin

• Stroške dostave pri nakupu pod 150 € Pošta Slovenije zaračuna glede na težo po veljavnem ceniku pošte Slovenije. Strošek dostave pri nakupu pod 150 EUR pri dostavi v Srbijo in Bosno in Hercegovino je 19,30 EUR. Strošek dostave vam bomo zaračunali na poslanem predračunu, oziroma računu. Brezplačna dostava blaga nad 150 € velja samo za Srbijo ter Bosno in Hercegovino

• Brezplačna dostava blaga nad 70 € velja samo za Hrvaško in Slovenijo

• Stroške dostave pri nakupu pod 70 € Pošta Slovenije zaračuna glede na težo po veljavnem ceniku pošte Slovenije. Strošek dostave pri nakupu pod 70EUR pri dostavi v Sloveniji je 4,70 EUR. Strošek dostave pod 70 EUR pri dostavi na Hrvaško je 8,95 EUR. Strošek dostave vam bomo zaračunali na poslanem predračunu, oziroma računu. Brezplačna dostava blaga nad 70 € velja samo za Hrvaško in Slovenijo

• Dostava in prevzem pošiljke po Evropski uniji plača kupec pred prevzemom blaga po veljavnem ceniku, pošte Slovenije Strošek dostave vam bomo zaračunali na poslanem predračunu, oziroma računu.

OPOZORILO: Pri dostavi poštnih pošiljk lahko zaradi, prevoza, dostave in napačnega pošiljanja pošiljk nastanejo dodatni stroški, ki jih ni mogoče naprej predvideti.

Dostava / prevzem
• Dostavna služba DPD – Pred dostavo vam dostavna služba pošlje SMS z dnevom in okvirno uro dostave. Če vam termin ne ustreza, se lahko dogovorite za dostavo drugi dan ali ob drugi uri.
• Pošta Slovenije – dostavo naročenega blaga izvaja Pošta Slovenije, navadno v dopoldanskih urah. Če ob dostavi na navedenem naslovu ni nikogar, kurir pusti obvestilo, blago pa lahko v prihodnjih 15 dneh dvignete na svoji pošti.


9. Razprodani izdelki               
V posameznih primerih se lahko zgodi, da vam katerega od naročenih izdelkov ne moremo poslati, ker je razprodan in ga trenutno ni na zalogi, zato vas prosimo za razumevanje. Verjamemo, da boste v naši bogati ponudbi našli podoben izdelek, s katerim boste prav tako zadovoljni.