Delavni komplet za dela na odrih in kovinskih konstrukcijah S – M

  • 280.20€
  • 260.59€


Delavni komplet za dela na odrih in kovinskih konstrukcijah S – M


Omogoča varne premike in napredovanje zahvaljujoč samovarovalnemu kompletu FLEX ABS 140 COMBI Y, opremljenem z energijskim absorberjem padca. BIG konektorja iz lahke zlitine z odprtino do 60 mm so idealni za uporabo na kovinskih konstrukcijah z velikim prečnim prerezom. WORK TEC jermen, ergonomičen, lahek in z odličnim prileganjem, zagotavlja odlično udobje v vseh položajih, ki jih prevzamete med delom.


TA KOMPLET JE SESTAVLJEN IZ:

DELOVNI  PAS WORK TEC

Ergonomičen in lahek pas, z odlično prileganjem. Razvit dela na višini in zaustavitev padca.

Izjemno udobje je zagotovljeno v vseh položajih, ki jih prevzamete med delom, zahvaljujoč oblazinjenju naramnic in zadnje strani. Lahka teža in svoboda gibanja. Dve pritrdilni točki EN 361. Inovativno pritrdilno zaporo "Twist sponka".


OVALNA JEKLENA VPONKA SG

Ovalni vponka z vijačnimi vrati iz pocinkanega jekla, idealen za dela na višini, industrijsko uporabo in reševanje.

Pocinkana barva, ki preprečuje rjavenje konektorja v vlažnih okoljih. Zapiranje brez ulova, da se prepreči nehoteno zatiranje med uporabo. Posamezno testirano pri 12 kN.


SAMOVAROVALNI SET FLEX ABS 140 COMBI Y

Samovarovalni Y set, opremljen z absorberjem energije, izjemno lahek, trpežen in odporen. Delovna obremenitev: 140 kg.

Stalna varnost med napredovanjem na kovinskih konstrukcijah, zahvaljujoč elastičnim ročicam in priključkom iz lahke zlitine. Inovativni SLIDER (Patent Pending) energijski absorber s progresivno raztrganjem, zaščiten z močnim ohišjem z zadrgo. Preizkušeno za uporabo v primeru faktorja padca 2 in za uporabo čez ostre robove (r ≥ 0,5 mm).


EASY ANKOR-C

Tekstilno sidro, idealno za postavitev sidrišča okoli konstrukcijskih elementov ali za delovno zadrževanje.

Opremljen je s povezovalno zanko, z zaščito proti obrabi in vgrajenim konektorjem z dvojnimi vrati. Enostaven za uporabo, tudi če imate rokavice. Visoka obremenitev: 25 kN.


PRENOSNA TORBA

Torbica za nošenje.

Izdelana iz tkanine, odporne proti obrabi. Zahvaljujoč centralnemu ročaju, ga je enostavno zagrabiti tudi z rokavicami. Z oknom na zunanji strani za shranjevanje identifikacijskih dokumentov.

 

Tehnične podrobnosti

Teža: 1050 g

Delavna obremenitev: 140 kg

Velikos:  S - M

Obseg pasu: A 60 - 105 cm

Obseg stegen: B 50 - 70 cm

Višina: C 160 – 180 cm

Certifikati: EN 361