Brezplačna dostava za naročila nad 60 EUR

NAŠA PONUDBA


GORNIŠKA, POHODNIŠKA IN PLEZALNA OPREMA TER FITNES IN KAMP OPREMA

V naši ponudbi je kvalitetna opremo za pohodništvo, gorništvo, alpinizem, fitnes, kampiranje in različne outdoor aktivnosti.


Izberite med kvalitetno opremo proizvajalcev Climbing technology,  Yate, Singing Rock, Totem.….


Zagotavljamo vam vse tipe plezalne in gorniške opreme vodilnih proizvajalcev: Climbing Technology in Singing Rock.


Climbing Technology je vodilni Italijanski proizvajalec plezalne in gorniške opreme. Vsi njihovi izdelki so narejeni v Evropi, večinoma v Italiji.


Singing Rock je vodilni češki proizvajalec plezalne in gorniške opreme z dolgoletno tradicijo.


Yate je Češko podjetje, ki prdaja kvalitetne izdelke za Fitnes, kampiranje, pohodništvo, gorništvo in lokostrelstvo.


Totem je družinsko podjetje v Španiji, ki izdeluje kvalitetne metulje, frende za varovanje pri športnem in alpskem plezanju. Izdelki TOTEM so izdelani v EU.


VIŠINSKA VAROVALNA OPREMA


Osebna varovalna oprema je ključnega pomena za zagotavljanje varnosti pri delu. Ustrezna višinska varovalna oprema, varovalni in varovalni pozicijski pasovi, delavno  zaščitne čelade, očala in druga oprema vas bodo zaščitili pred delovnimi nezgodami.


Zagotavljamo vam vse tipe varovalne opreme za delo na višini vodilnih proizvajalcev: Climbing Technology in Singing Rock.


Climbing Technology je vodilni Italijanski proizvajalec osebne varovalne opreme za varno delo na višini, opreme za reševanje in sistemov za varno delo na višini. Vsi njihovi izdelki so narejeni v Evropi, večinoma v Italiji.


Družba Singing Rock je vodilni češki proizvajalec plezalne opreme in  osebne varovalne opreme za varno delo na višini, opremo za reševanje in sistemov za varno delo na višini.


IZPOSOJA OPREME

V podjetju z veseljem poskrbimo za vašo manjkajočo opremo. Lahko si izposodite pohodniško, plezalno in alpinistično opremo. Na zalogi imamo čelade, plezalne pasove, pohodne palice, samovarovalne komplete, nahrbtnike, krplje, cepine, dereze, vrvi, šotore in ostalo opremo.


ODKRITE GORE SLOVENIJE, EVROPE IN SVETA

Gotrek gorništvo, organizira in vodi gorska doživetja v vseh letnih časih, zimske in letne ture po gorskih poteh, enodnevne in večdnevne vodene ture v visokogorje, večdnevne trekinge po poteh ter gorovjih Evrope in celotnega sveta, zimske pristope na vrhove in zimsko pohodništvo ( krpljanje).


Vse trekinge, izobraževanja, gorske in planinske ture v tujini, vodijo mednarodni planinski vodniki (International Mountain Leader) s UIMLA mednarodno licenco.


Plezalna in gorska doživetja na Hrvaškem pa vodijo, licencirani vodniki CMGA (Croatian Mountain Guide Association).

UIMLA in CMGA vodniki delajo in živijo v Sloveniji ali Hrvaški, tako vam je vedno izkušen vodnik na razpolago.


Vodimo v vseh letnih časih po Evropskih Alpah, Dolomitih, Karnijskih Alpah, Slovenskih Julijskih Alpah, Triglavskem narodnem parku, Kamniško-Savinjskih Alpah ter na ozemlju Hrvaške, Velebita, NP Paklenica in otokov v Jadranskem morju.


POVEZAVA NA SPLETNO STRAN GOTREK GORNIŠTVO: www.gotrek.si


EKIPA VODNIKOV