NORTHFINDER ženska turno smučarska jakna Polartec® LUCINA

  • Proizvajalec: Northfinder
  • Šifra: BU4650SNW
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 139.00€


Razpoložljive možnosti


NORTHFINDER ženska turno smučarska jakna Polartec® LUCINA

Tehnični parametri: satje iz flisa, YKK® nepremočljiva zadrga, dvosmerna zadrga, WP 10.000 mm, MVP: 10.000 g / m2 / 24h, odporen na veter, Polartec® Power Stretch®, visoko dihajoč, 4- stransko raztegljiv material, odsevni elementi, fit prileganje, tehnologija lepljenja, elastičen vrat, elastični elementi, manšete z luknjo za prste, nastavljiv spodnji konec

100% poliester

Ta hibridna jakna z materialom Polartec® Power Stretch® je ena najbolj naprednih jaken iz serije Ski-Touring podjetja NORTHFINDER. Ta izjemno elastičen material zadržuje toploto in zagotavlja odlično naravno prezračevanje med vzpenjanjem po klancu ali ekstremnimi športi. Izbrani deli jakne (spredaj, rokavi, ramena itd.) So iz ultra lahkega in zelo elastičnega materiala z vetrno odporno membrano, ki ščiti pred vetrom, še posebej na smučarskih spustih in pohodništvu ob neugodnih vremenskih razmerah. Ojačana z enoplastnimi oblogami iz flisa Power Grid - visoko dihajočim materialom, ki sprošča gibanje vodne pare in se hitro odvaja znoji s kože na površino materiala, kjer hitro izhlapi. Majhna teža, povečana učinkovitost izhlapevanja. Čeprav je suknjič namenjen predvsem za smučanje in alpinizem je idealen tudi za druge športe, kot so tek na smučeh, zimski tek in kolesarjenje. Jakna je del NORTHFINDER-ove smučarske olimpijske serije 'light series' Athletic z visoko elastičnostjo in je idealna za visoko intenzivne dejavnosti. Idealno v kombinaciji s smučarsko-alpskimi hlačami GORGINA (NO4550SNW). V hladnejših razmerah je priporočljivo dopolniti s smučarsko-alpskim termalnim Bermudom VINCEZO (NO-4550SNW) ali zasilnim vodoodpornim programom NORTHKIT (nepremočljiva jakna in hlače - WP:

10 000 mm, MVP: 10 000 g / m2 / 24h) Z lastnostmi, kot so notranji elastični žep za plezalne pasove, začasni 3-komorni žepi na zadnjem delu in edinstvene manšete z rokavicami z obratno funkcijo in še veliko več, jakna LUCINA je idealna izbira za aerobne aktivnosti v visokogorskem okolju. Navdušeni boste!