NORTHFINDER ženske turno smučarske hlače Polartec® Power Stretch® PRO GORGINA

  • Proizvajalec: Northfinder
  • Šifra: NO4550SNW
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 119.00€


Razpoložljive možnosti


NORTHFINDER ženske turno smučarske hlače Polartec® Power Stretch® PRO GORGINA

Tehnični parametri: zadrga YKK®, WP 10.000 mm, MVP: 10.000 g / m2 / 24h, odporna proti vetru, Polartec® Power Stretch®, visoko dihajoča, štiri smerna raztegljivost, odsevni elementi, fit prileganje, tehnologija lepljenja, elastični elementi, nastavljiv pas, oblikovana kolena, odprtine za prezračevanje stegen, ojačani deli, ojačani spodnji del, spodnji del z zadrgo, tisk

100% poliester

Te ekskluzivne, tehnične hibridne dvoslojne hlače so ena najbolj naprednih hlač v seriji Ski-Touring podjetja NORTHFINDER. Sprednji del je izdelan iz ultra lahkega in zelo elastičnega 2,5-slojnega materiala z vetrno odporno membrano, ki zagotavlja zaščito pred vetrom, še posebej pri smučanju navzdol ali pohode na vrhove v neugodnem vremenu. Zadnji del je raztegljiva tkanina Polartec® Stretch®. Ta izjemno elastičen material zadržuje toploto in nudi odlično naravno prezračevanje med ekstremnimi športi. Čeprav je suknjič namenjen predvsem za turno smučanje je idealen tudi za druge športe, kot so tek na smučeh, zimski tek in kolesarjenje. Te hlače so del NORTHFINDER-ove "lahke serije" smučarskih tur. Imajo atletski ozek kroj z visoko elastičnostjo in so idealni za visoko intenzivne dejavnosti, kjer se pričakuje prekomerno potenje in pomembne spremembe vremenskih razmer na visokih strminah. Idealno v kombinaciji s smučarsko-alpsko jopico LINGO (BU- 4650SNW). V hladnejših razmerah je priporočljivo dopolniti smučarsko-alpsko toplo krilo HELENIA (SU-4550SNW) ali zasilni vodoodporni program NORTHKIT (nepremočljiva jakna in hlače - WP:

10 000 mm, MVP: 10 000 g / m2 / 24h) Z dodatnimi dodatki, aktivni prezračevalni tuneli na kolenih, proti drsna silikonska guma in trikotna konstrukcija v spodnjem delu hlač itd. GORGINA hlače so ena najboljših turno smučarskih oblačil. Preizkusite jih zdaj!