NORTHFINDER moške turno smučarske hlače Polartec® Power Stretch® PRO PIETRO

  • Proizvajalec: Northfinder
  • Šifra: NO3550SNW
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 119.00€


Razpoložljive možnosti


NORTHFINDER moške turno smučarske hlače Polartec® Power Stretch® PRO PIETRO

Tehnični parametri: zadrga YKK®, WP 10.000 mm, MVP: 10.000 g / m2 / 24h, odporna proti vetru, Polartec® Power Stretch®, visoko dihajoča, štiristransko raztegljivost, odsevni elementi, fit prileganje, tehnologija lepljenja, elastični elementi, nastavljiv pas, vnaprej oblikovana kolena, prezračevanje stegen, ojačani deli, ojačani spodnji del, spodnji del z zadrgo, tisk

100% poliester

Te ekskluzivne, tehnične hibridne dvoslojne hlače so ena najbolj naprednih hlač v seriji Ski-Touring podjetja NORTHFINDER. Sprednji del je izdelan iz ultra lahkega in zelo elastičnega 2,5-slojnega materiala z vetrno odporno membrano, ki zagotavlja zaščito pred vetrom, še posebej pri smučanju navzdol ali pohodov na vrhove v neugodnem vremenu. Zadnja plošča je raztegljiva tkanina Polartec® Stretch®. Ta izjemno elastičen material zadržuje toploto in nudi odlično naravno prezračevanje med ekstremnimi športi. Čeprav je suknjič namenjen predvsem smučarskemu alpinizmu / trekingu, je idealen tudi za druge športe, kot so tek na smučeh, zimski tek in kolesarjenje. Te hlače so del NORTHFINDER-ove "lahke serije" smučarskih tur. Atletski ozki kosi z visoko elastičnostjo so idealni za visoko intenzivne dejavnosti, kjer se pričakuje prekomerno potenje in znatne spremembe vremenskih razmer na visokih višinah. Idealno v kombinaciji s smučarsko-alpskim suknjičem LINGO (BU-3550SNW). V hladnejših razmerah je priporočljivo dopolniti smučarsko-alpski termalni Bermuda VINCEZO (NO-3553SNW) ali zasilni vodoodporni program NORTHKIT (nepremočljiva jakna in hlače - WP:

10 000 mm, MVP: 10 000 g / m2 / 24h) Z dodatnimi dodatki, kot so gumijasti pas z vlečnimi kravatami, aktivni prezračevalni tuneli na kolenih, proti zdrsna silikonska guma in trikotna konstrukcija v spodnjem delu hlač itd. PIETRO hlače so ena najboljših smučarskih alpskih oblačil. Preizkusite jih zdaj!