NORTHFINDER Moška jakna multisport 2L NORTHKIT

  • Proizvajalec: Northfinder
  • Šifra: BU-32682SII
  • Razpoložljivost: 7 delavnih dni
  • 54.00€


Razpoložljive možnosti


NORTHFINDER Moška jakna multisport 2L NORTHKIT


Zbirka: Runsport

Aktivnost: Aktivni športi

Material: Ripstop 2 plasti

Opis in osnovni parametri

NORTHKIT - najbolj vsestranska zaščitna jakna za vse vremenske razmere. Oblikovali smo lahkotno, univerzalno in pakirno (nujno vedno z vami) za vse vremenske razmere z 21 funkcijami za športne fanatike.

Ta majhen paket, ki ga lahko nosite ves čas, vas bo zaščitil pred dežjem in vetrom. Lahki ripstop material z DWR prevleko in trakovi z vsemi šivi ponuja do 10.000 mm vodotesnosti in 10.000 g / 24h / m2 zračnosti. Skoraj se ne boste potili, zahvaljujoč dodatnemu prezračevanju na hrbtu, pod rokami in na prsih. Kolesarji lahko zlahka dostopajo do zadnjih žepov in prsni pas lahko uporabite za pritrditev slušalk. Prednji žepi in dodatni stranski elastični žep za steklenico so dopolnilo za ločenimi notranjimi žepi za pametne telefone, plačilne kartice in ključe. Elastična manšeta s palčnico preprečuje neželeno zvijanje. Enako kot enodelni nastavljivi spodnji rob. Nastavljiv kapuco lahko zapakiramo v ovratnik. 360 ° odsevni varnostni elementi. Dimenzija vreče 220x100, teža 250 g (L).

Več funkcij

WP 10.000 mm / anatomsko oblikovano kapuco / prezračevanje / nastavitev z vratom / raztegljive manšete / nastavljiv pas / žep za iphone / žep za ipod / enostavna nega / trajn vodoodporen premaz / odsevne elemente / dva prednja žepa / prezračevanje pod pazduho / držalo za slušalke / več pripomočkov.