Dostava

5. Pogoji dostave

Dostava oziroma prevzem sta možna le na teritoriju Slovenije in EU.

Kupec sam izbere eno od naslednjih možnosti dostave:

·         Osebni prevzem na sedežu podjetja – Izdelke je potrebno prevzeti najkasneje v 15 delovnih dnevih od dneva prejema obvestila, da je blago pripravljeno. Pri tem se zaračunajo stroški pakiranja v višini 5 EUR, če je znesek manjši od 70 EUR. V kolikor želite kasnejši prevzem, nam to prosim sporočite.

·         Brezplačna dostava blaga nad 70 € velja samo za Hrvaško in Slovenijo

·         Pošta Slovenije – dostavo naročenega blaga izvaja Pošta Slovenije, praviloma v dopoldanskih urah. Če ob dostavi na navedenem naslovu ni nikogar, kurir pusti obvestilo, blago pa lahko v naslednjih 15 dneh dvignete na svoji pošti.


Dostava naročila bo opravljena v roku, ki je opredeljen pri vsakem izdelku, oziroma v roku 8 dni, razen v primeru, ko blaga ni na zalogi v Slovenijiin ga je potrebno naročiti pri proizvajalcu, se dostavni rok blaga podaljša, do 21 dni. V nekaterih primerih, ko gre za specialne proizvode, ki jih proizvajalec izdeluje občasno, sezonsko je nabava blaga lahko tudi daljša.

Daljši dobavni roki od 21 dni, veljajo samo v dogovoru z kupcem. Prazniki in nedelje se ne štejejo v dostavni rok. Dostavni rok začne teči z dnevom prejema plačila na naš račun. O odpremi pošiljke vas bomo obvestili po elektronski pošti.

 

Cena dostave:

·         Brezplačna dostava blaga nad 70 € velja samo za Hrvaško in Slovenijo

·         Stroške dostave pri nakupu pod 70 € Pošta Slovenije zaračuna glede na težo po veljavnem ceniku pošte Slovenije. Strošek dostave vam bomo zaračunali na poslanem predračunu, oziroma računu. Brezplačna dostava blaga nad 70 € velja samo za Hrvaško in Slovenijo


Dostava in prevzem pošiljke po Evropski uniji plača kupec pred prevzemom blaga po veljavnem ceniku, pošte Slovenije Strošek dostave vam bomo zaračunali na poslanem predračunu, oziroma računu