O podjetju Gotrek


Podjetje Gotrek je bilo ustanovljeno leta 2014. Pomembna dejavnosti podjetja je spletna prodaja, pohodniške, gorniške, alpinistične  višinsko varovalne in reševalne opreme. Podjetje Gotrek je z svojimi izkušnjami na področju pohodništva, gorništva in alpinizma pomemben partner pri svetovanju in izbiri vaše opreme za aktivnosti na prostem.


IZPOSOJA OPREME

V podjetju z veseljem poskrbimo za vašo manjkajočo opremo. Lahko si izposodite pohodniško, plezalno in alpinistično opremo. Na zalogi imamo čelade, plezalne pasove, samovarovalne komplete, nahrbtnike, krplje, cepine, dereze, vrvi, šotore in ostalo opremo.


ODKRITE GORE SLOVENIJE, EVROPE IN SVETA

Podjetje Gotrek gorništvo nudi: Izlete po pohodniških poteh, enodnevne in večdnevne vodene ture v visokogorje, večdnevne visokogorske trekinge po poteh in gorovjih Evrope in celotnega sveta.  Zimske pristope na vrhove, zimsko pohodništvo in krpljanje, doma in v tujini.


Naziv International Moutain Leader UIMLA  (mednarodni planinski vodnik MPV) in licenca Gorskega vodnika Združenja gorskih vodnikov Hrvaške CMGA omogoča vodenje po gorskih poteh in gorstvih Slovenije, Evrope in Sveta.