O podjetju Gotrek
Pomembna dejavnosti podjetja je spletna prodaja, pohodniške, gorniške, alpinistične višinsko varovalne, opreme za varno delo na višini in reševalne opreme. Podjetje Gotrek je z svojimi izkušnjami na področju pohodništva, gorništva in alpinizma pomemben partner pri svetovanju in izbiri vaše opreme za vse vrste aktivnosti na prostem.


IZPOSOJA OPREME

V podjetju z veseljem poskrbimo za vašo manjkajočo opremo. Lahko si izposodite pohodniško, plezalno in alpinistično opremo. Na zalogi imamo čelade, plezalne pasove, pohodne palice, samovarovalne komplete, nahrbtnike, krplje, cepine, dereze, vrvi, šotore in ostalo opremo.


ODKRITE GORE SLOVENIJE, EVROPE IN SVETA

Gotrek gorništvo, organizira gorska doživetja v vseh letnih časih, zimske in letne ture po gorskih poteh, enodnevne in večdnevne vodene ture v visokogorje, večdnevne trekinge po poteh ter gorovjih Evrope in celotnega sveta, zimske pristope na vrhove in zimsko pohodništvo ( krpljanje).

Vsi trekingi, izobraževanja, gorske in planinske ture vodijo profesionalni planinski vodniki in mednarodni planinski vodniki s UIMLA mednarodno licenco.

Vodimo v vseh letnih časih po evropskih Alpah, Dolomitih, Karnijskih Alpah, Slovenskih Julijskih Alpah, Triglavskem narodnem parku, Kamniško-Savinjskih Alpah ter na ozemlju Hrvaške, Velebita, NP Paklenica in otokov v Jadranskem morju.